Ποιοι είμαστε...

...Σας καλωσορίζει σε ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων που θα μείνουν χαραγμένες στον ουρανίσκο σας. Η δυναμική παρουσία της εταιρείας στο χώρο των κοινωνικών και επαγγελματικών δεξιώσεων, οι συνεργασίες και οι αναγνωρισμένες επιτυχίες καθιστούν την Margi Catering μια σίγουρη επιλογή για την δεξίωση σας. Οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο των πράξεων μας και η ικανοποίησή τους είναι σημαντική για εμάς. Μέσα από το site μας έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μια πρώτη ιδέα γι αυτά που μπορούμε να προσφέρουμε. Μια συνάντηση όμως με τους ανθρώπους μας από κοντά θα σας πείσει για την προθυμία και την ευελιξία μας σε κάθε τομέα, πάντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή σας σχετικά με την εκδήλωση που σχεδιάζετε.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Στην margi catering πιστεύουμε με όλη μας την ψυχή στη δύναμη της καλής μαγειρικής! Από τα πρώτα μας κιόλας βήματα κι από το ξεκίνημα της λειτουργίας μας, η «εμμονή στην ποιότητα» έγινε το μότο που μας χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επιλογή της επωνυμίας της επιχείρησης! Μένοντας πιστοί σε αυτές τις αξίες, για τις συνταγές μας επιλέγουμε τα καλύτερα φρέσκα υλικά, τα οποία μαγειρεύουμε με πολύ μεράκι και ευαισθησία. Τα πάντα στη γραμμή παραγωγής της margi catering, από τον εφοδιασμό των πρώτων υλών μέχρι τις εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται και μετατρέπονται σε απολαυστικές δημιουργίες, πληρούν τα πιο υψηλά standards.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο λειτουργίας των διεθνών προτύπων και προδιαγραφών, έχει ενταχθεί στα Διεθνή Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων με την απόκτηση πιστοποιητικών για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, σύμφωνα με τα πρότυπα. Οι συνεχείς έλεγχοι αναφορικά με τα θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων είναι εξονυχιστικοί και αφορούν όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας: Παραγγελία – Παραλαβή – Αποθήκευση – Επεξεργασία – Μεταφορά – Διάθεση.Οι άρτιες κτιριακές υποδομές, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το καταρτισμένο προσωπικό, συμβάλλουν στην εξασφάλιση των υψηλών προδιαγραφών που έχει θέσει η εταιρεία.